2011. március 11., péntek

most már egészen biztos vagyok benne, h. a kesudió létezése a Sátán mocskos és aljas trükkje csupán.

a falánkság és mohóság tömény manifesztációja, az ember gyarlóságának egyértelmű bizonyítéka - a Sötétség Fejedelmének teremtménye.

hogy 15 dekát megegyek kb 5 perc leforgása alatt...
szerényen csak azt írják rá a zacskóra, h. a zacskó egy hatoda 155 kalória! édes Mózes, hát az egy hatoda az semmi...
ilyenkor az sem vigasztal valahogy, h. értékes zsírsavakat meg cinket meg vasat viszek be a szervezetembe, nem is keveset, ahogy azt szintén a zacskóról megtudtam.


és a mi Urunk teremté vala az rengeteg növényt és állatot, hogy azok sarjaddzanak és gyarapodjanak az ő dicsőségére. de megkörnyékezi vala a Paradicsomot a gaz Lucifer kígyó képében, és az kesudió termésével kínálja meg ahajt és édesgeti magához a gyenge asszonyt, akinek farkas lakik vala az ő gyomrában és legott eképpen szól:
"nahát, mi bajom lehet! persze, mondá az Úr, hogy az nassolás bűn... na de mennyivel jobb már ez, mint az az alma, amit már a múltkor is rám akartál tukmálni... óó, hát ezt nem lehet abbahagyni... már kimarja a só a szám szélét, mindjárt rosszul leszek... méééég!!"


és lőn elborultság az emberi fejekben és megkísértés az botor szívekben azóta is, hogy 97 pennyért megkapják az teszkó gazdaságos mindennapi betevő kesudiót.


menjetek békével, testvérim, és őrizkedjetek az Gonosztól!

2 megjegyzés:

  1. háhá ez ismerős. :-) megveszem a legnagyobb kiszerelést mert hát az az olcsóbb, aztán max 2 nap alatt magamba nyomom...

    VálaszTörlés
  2. hatékony spórolási módszer! ;)

    VálaszTörlés